MORATI APELUJE: Nemojte vređati Balotelija!

Ako je suditi po nedeljnoj utakmici na San Siru protiv Kjeva, kada se čulo rasističko navijanje upereno protiv bivseg igrača Intera, Baloteli će biti na meti i kroz dve nedelje, kada Inter dočekuje Milan

  • 0

Predsednik Intera Masimo Morati apelovao je na navijače tog kluba da ne vređaju na rasnoj osnovi svog bivšeg igrača Marija Balotelija u predstojećem derbiju.

Ako je suditi po nedeljnoj utakmici na San Siru protiv Kjeva, kada se čulo rasističko navijanje upereno protiv bivseg igrača Intera, Baloteli će biti na meti i kroz dve nedelje, kada Inter dočekuje Milan.

- Rekli su mi da je bilo rasističkih uvreda, ali ja lično to nisam razumeo. Nadam se da se to neće ponoviti u derbiju 24. februara - rekao je Morati posle utakmice sa Kijevom koju je njegov tim dobio sa 3:1.

Baloteli je igrao za Inter od 2006. do 2010. pre nego što se pridružio Mančester Sitiju, u kojem je proveo dve i po godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA