Mudrinski pogodio za novu pobedu Zvezde

Slovački prvoligaš najjači takmac do sada. Garido igrao 45 minuta, a ni ova utakmica nije prošla bez crvenog kartona koji je zbog koškanja dobio Luka Milunović

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde su u Antaliji ostvarili i šestu pobedu. Statističari će zapisati da je to i šesta uzastopna, a poslednji u nizu savladani su igrači Slovana iz Bratislave - 1:0 (0:0).

Bez diskusije, ovo je najjači protivnik sa kojim su izabranici Aleksandra Jankovića igrali i deluje da je sastav koji je počeo meč i onaj sa kojim će u prolećnom delu startovati "crveno-beli". Od prvog zvižduka na terenu su bili:

Bajković, Pantić, Spajić, Petković, Mladenović, Garido, Milijaš, Milunović, Lazović, Savićević, Mudrinski.

Većina "igre" odvijala se na sredini terena, ali je sveopšti utisak da je Zvezda delovala sigurnije. Jedini gol, a verujemo da niko nije očekivao goleadu, pao je u 70. minutu, posle polukontre. Petković je u "prostor" izbacio Kasalicu, koji je pronašao Mudrinskog. Ovaj se brzo oslobodio lopte, doturivši je do Mudrinskog. Ognjen nije dugo "petljao", već je sa 15-16 metara šutirao i pogodio.

Zvezda je do 80. minuta kontrolisala meč, a onda je bilo evidentno da većina čeka kraj. "Crveno-beli" su se povukli, a Slovan je na sve načine pokušavao da izjednači. Srećom, ostalo je na pokušajima.

U nastavku su za Zvezdu igrali i Mijailović, Kasalica, Kadu i Vešović. Vešović i Kadu su upisali nove minute pošto su crvene kartone dobili Luka Milunović, zbog koškanja, i Vukan Savićević (dva žuta).

(Telegraf.rs, Foto: crvenazvezdafk.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA