GENČIĆ: Ana i Jelena su svoje uradile, doviđenja!

- Usmerimo svoju pažnju na njih i pokažimo strpljenje, jer Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc zaista vrede i zaslužuju to - rekla je prvi trener Novaka Đokovića o tome kako su dve najbolje teniserke igrale na turniru u Dohi dan posle takmičenja u Fed kupu

  • 7

Srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković u najmanju ruku su začudile ovdašnju javnost pošto su svega dan posle Fed kup okršaja sa Slovačkom odigrale svoje prve mečeve na turniru u Dohi. Srpkinje su otkazale učešće u Nišu zbog povreda.

- Jelena i Ana su jasno pokazale da im se ne igra za reprezentaciju, iako su ne tako davno hvalile atmosferu u timu i obećavale da će i dalje nastupati u Fed kupu. One su svoje uradile i doviđenja, više ne treba komentarisati njihove postupke tim povodom. Okrenimo se devojkama koje su igrale. Usmerimo svoju pažnju na njih i pokažimo strpljenje, jer Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc zaista vrede i zaslužuju to. Videćete kad njih dve steknu samopouzdanje, koje im je falilo protiv Slovakinja. Biće to sasvim druga priča - rekla je Jelena Genčić za "Kurir".

S druge strane, potpredsednik Teniskog saveza Srbije Radmilo Armenulić smatra da Ana i Jelena nisu nastupile za Srbiju ne želeći da rizikuju predaju meča zbog povreda.

- Ako su rekle da ne igraju zbog povrede, onda je to sigurno tako. Verujem da nisu htele da se pojave i nastupe za Srbiju rizikujući da predaju meč. U slučaju povreda lakše je predati meč na pojedinačnim nastupima, pa verujem da su njihove odluke ispravne - izjavio je Armenulić.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anastasia

    12. februar 2013 | 11:05

    Zalosno je da Jelena Gencic koja se izdaje za nekog pedagoga blati nase dve teniserke koje su ipak bile i broj 1 u svetskom tenisu i trebalo bi da se ponosimo njima. Sigurno da zele da igraju za Srbiju, verovatno postoji dobar razlog sto nisu sada igrale. Setimo se da je Gencic blatila i Novaka i njegovu porodicu pre nego sto je postao broj 1 a posle je promenila pricu kad je videla kako pobedjuje. Sve cestitke Bojani i Vesni na istrajnoj borbi da pobede u Fed cup-u, ima vremena pobedjivace.

  • Mornar

    12. februar 2013 | 10:17

    Hvala Bogu, konacno neko da kaze istinu. Odavno njih dve nemaju nikakvu vezu sa Srbijom!

  • Niko

    12. februar 2013 | 12:01

    neka Ana i Jelena igraju za Monako ili gde su vec prijavljene da zive da Srbiji ne bi placale porez! Mrs iz reprezentacije i za jednu i za drugu... Samo im pare bitne! Svaka cast Noletu i muskoj reprezentaciji koji su pored vece popularnosti ostali verni Srbiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA