MURINJO: Neću ja naslediti Fergusona!

- To se jednostavno neće desiti, pošto nas dvojica moramo da završimo trenerske karijere u isto vreme. On u 90, a ja u 70. godini - rekao je, i dalje aktuelni, trener Reala iz Madrida

  • 0

Trener fudbalera madridskog Reala Žoze Murinjo demantovao je da će naslediti Aleksa Fergusona na klupi Mančester junajteda.

- To se jednostavno neće desiti, pošto nas dvojica moramo da završimo trenerske karijere u isto vreme. On u 90, a ja u 70. godini - kazao je 50-godišnji Murinjo novinarima u Madridu.

Prethodnih meseci engleski i španski mediji spekulisali su o Murinjovom odlasku iz Madrida na kraju sezone, a kao nova destinacija ozbiljno se pominjao Mančester, gde bi mogao da zameni 72-godišnjeg Aleksa Fergusona, koji iz sezone u sezonu odlaže svoju penziju.

Portugalski stručnjak nedavno je "podgrejao" tvrdnje medija, pošto je rekao da će njegov "sledeći korak biti Premijer liga". On je već u periodu od 2004. do 2007. godine radio u Engleskoj, gde je sa Čelsijem osvojio dve titule prvaka države.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA