NIKOLIĆ: Šurbatović i Kovačević će u ići u zatvor

- Oni su počinili krivično delo za koje je zakonom zaprećeno kaznom od tri do osam godina. Nismo mi izmislili da im preti ovakva kazna. Iza nas stoji ceo tim pravnika koji tvrde da je počinjeno delo - rekao je Dejan Nikolić

  • 0

Dejan Nikolić, čovek koji je već četvrt veka u nekim krugovim sinonim za Beogradski maraton, upozorava Acu Kovačevića, gradskog sekretara za sport, i Jovana Šurbatovića, predsednika Atletskog saveza Beograda, da će završiti u zatvoru ukoliko njegovom preduzeću "Beogradski maraton" d.o.o. oduzmu organizaciju ovog takmičenja.

- Nesporno je da je mataton naš i neprihvatljivo je da, pod izgovorom da imamo dugovanja, neki daju sebi pravo da nam ga otuđe. Kovačević i Šurbatović pokušavaju da otuđe zaštićeno autorsko delo kojim isključivo raspolaže "Beogradski maraton d.o.o. - za "Informer" je rekao Nikolić, i nastavio:

- Oni su počinili krivično delo za koje je zakonom zaprećeno kaznom od tri do osam godina. Nismo mi izmislili da im preti ovakva kazna. Iza nas stoji ceo tim pravnika koji tvrde da je počinjeno delo. Ukoliko oni istraju u nameri, mislim da je jasno šta ćemo učiniti.

Podsetimo, Sekretarijat za sport i omladinu je organizaciju maratona 2013, na osnovu Odluke Skupštine grada Beograda, poverio je Atletskom savezu Beograda uz obrazloženje da je ugovor sa firmom Dejana Nikolića istekao, a da i dalje postoje dugovanja veća od 120.000 evra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA