Uhapšen predsednik FK Kaljari Masimo Ćelino

Presdsednik fudbalskog kluba i još dvojica gradskih funcionera privedeni u okviru istrage o bezbednosti gledalaca na stadionu Kaljarija

  • 0

Lokalna policija u Kaljariju uhapsila je predsednika Kaljarija Masima Ćelina u okviru istrage o bezbednosti gledalaca na tamošnjem stadionu "Is Arenas".

Pored Ćelina, kako su javili italijanski mediji, uhapšena su i dvojica čelnika lokalnih vlasti u Kaljariju, Mauro Kontini, gradonačelnik Kvartu Santa Elene, obližnjeg grada gde je smešten stadion, kao i komesar za javne radove Stefano Liliju.

Kaljari je na početku sezone prešao na pomenuti stadion, ali je imao dosta problema sa lokalnim vlastima.

Prvi meč u Seriji A ove sezone, protiv Atalante, Kaljari je morao da igra pred praznim tribinama upravo iz bezbednosnih razloga. Kaljari je prošlog vikenda trebalo da ugosti Milan na stadionu u Torinu, ali mu je posle usvojene žalbe na regionalnom sudu dozvoljeno da taj meč igra na stadionu "Is Arenas".

Tokom 80-ih godina prošlog veka na ovom objektu su igrali lokalni niželigaši, a renoviranje je počelo 2012. Stadion bi trebalo da ima kapacitet od 16.200 mesta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA