Sulejmani od leta sa Matićem u Benfiki

Srpski internacionalac prethodnih dana dogovorio uslove sa Benfikom, gde će stići kao slobodan igrač kada mu u junu istekne ugovor sa Ajaksom

  • 0

Srpski fudbalski internacionalac Miralem Sulejmani zameniće dres Ajaksa Benfikinim i od leta će se pridružiti Nemanji Matiću u lisabonskom klubu.

Po pisanju portugalskih medija, Sulejmani je prethodnih dana ugovorio prelazak sa čelnicima Benfike, gde će doći kao slobodan igrač kada mu na leto istekne ugovor sa "kopljanicima". MIralem je potpisao petogodišnji ugovor sa ekipom iz Lisabona.

Ajaks je u januaru pokušao da proda Sulejmanija, ali nikakav transfer nije realizovan. Sva je prilika da srpski reprezentativac neće mnogo igrati do kraja sezone, što je trener Ajaksa Frank de Bur i najavio. U prethodne četiri sezone Sulejmani je na stotinak utakmica postigao 29 golova za najtrofejniji holandski klub.

Sulejmanijev transfer iz Herenvena u Ajaks postavio je i dalje važeći rekord u holandskom fudbalu, Ajaks je platio više od 16 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA