E to je skupa karta: Superboul za 14.000 dolara

  • 1

Super Boul finale u američkom fudbalu, u kome se ove godine u nedelju sastaju Njujork Džajentsi i Nju Ingland Petriots, doneće ogromnu zaradu organizatorima, ali će poprilično isprazniti džepove gledalaca.

Karte za finale, koje se igra u Indijanapolisu, koštaju između 2.200 i čak 14.000 dolara za mesta uz sam teren.

Ipak, ni to nije najviše što može da se plati - na sajtu StubHub.com moguće je iznajmiti deluks apartman na stadionu za neverovatnih 445.000 dolara na dan utakmice.

Naravno, to nisu jedini troškovi. Parkiranje automobila se nudi po ceni od 49 dolara, od 10 prepodne do pet popodne, pod uslovom da vozilo bude parkirano oko kilometer i po od stadiona.

Ukoliko posetilac želi da njegovo vozilo bude do samog stadiona, nudi se parking mesto za 999 dolara, ali tu četvorotočkaš može da se ostavi čak četiri dana.

Duži parking se nudi zbog žurki koje počinju u Indijanapolisu u predvečerje finala, kada navijači stignu u grad. Jednu od najskupljih žurki organizuje časopis "Maksim" i karte za taj provod kreću se od 1.100 do 2.000 dolara.

Druga fensi žurka organizuje se u petak i subotu pred finale i na njoj učestvuju bivše Plejbojeve zečice Dženi MekKarti i Karmen Elektra, a ulazak na dve žurke košta 450, odnosno 800 dolara, sa neograničenim konzumiranjem hrane i pića.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA