PRVI NEUSPEH: Zvezda poražena od Esbjerga (VIDEO)

"Crveno-beli" tek u osmom kontrolnom meču u Antaliji zabeležili prvi poraz, iako su poveli već u prvom minutu golom Ognjena Mudrinskog. Pobedu je odneo danski Esbjerg (2:1)

  • 0

Posle sedam vezanih pobeda na pripremama u Antaliji, Crvena zvezda doživela je i prvi poraz, a prvi koji je "crveno-belima" uzeo meru je danski prvoligaš Esbjerg, i to u danu kada je u Tursku stigao novi napadač, Nigerijac Abiola Dauda.

Posle najubedljivije pobede na pripremama protiv švajcarskog četvrtoligaša, kom su dali osam golova, "crveno-beli" su se okrenuli malo ozbiljnijim rivalima i odmah su "malo zastali".

Crvena Zvezda - Esbjerg 1:2

(Mudrinski 1 - Andreasen 6, 27)

ZVEZDA: Bajković, Pantić, Spajić, Petković, Mladenović, Milijaš, Milivojević, Savićević, Lazović, Kasalica, Mudrinski

Samo što je krenula utakmica (prvi minut), "crveno-beli" su poveli, pošto je Ognjen Mudrinski bio najviši u skoku posle kornera koji je izveo Darko Lazović.

Odmah su krenuli "gosti" da izjednače i uspeli su već u šestom minutu, kada je Andraesen uhvatio volej posle centaršuta i zatresao mrežu iza Bajkovića.

Posle pada tempa, Esbjerg je preko istog igrača došao i do prednosti, pošto je Andreasen isto kao Mudrinski kod prvog gola nadskočio odbranu Zvezde i doneo svom timu, na kraju se ispostavilo, presudnu prednost.

"Crveno-beli" su do kraja poluvremena preko Kasalice i Lazovića pokušavali da stignu do izjednačenja, ali nisu uspeli.

Kako je protekao kraj prvog dela, tako se utakmica i završila, a Zvezda je zabeležila i prvi poraz na pripremama u Antaliji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA