MEČ VISOKOG RIZIKA: Nema prodaje karata za derbi!

Zbog bezbednosti u dvorani "Pionir" biće samo 4000 navijača, a ući će samo oni sa propusnicama i specijalnim pozivnicama

  • 3

 Utakmica 21. kola ABA lige između Crvene zvezde Telekom i Partizana mts koja je na programu u nedelju od 21 sat u "Pioniru", proglašena je utakmicom visokog rizika, pa će zbog toga kapacitet "Pionira", koji iznosi 5.928 mesta, biti značajno smanjen.

Karata u slobodnoj prodaji neće biti, važiće samo sezonske ulaznice KK Crvena zvezda Telekom, a određen broj pozivnica biće podeljen prijateljima i sponzorima kluba.

Očekuje se da će u beogradskom hramu košarke biti oko 4.000 posetilaca. Mole se svi oni koji nemaju karte da ne dolaze ispred dvorane "Pionir" i na taj način stvaraju bespotrebne gužve, kao i zbog činjenice da je na sastanku sa policijom postignut dogovor da niko bez karte neće moći da priđe dvorani.

Kapije beogradskog hrama košarke biće otvorene dva sata pre početka utakmice, odnosno u 19 sati, pa se pozivaju svi gledaoci da ranije dođu u dvoranu. Rukovodstvu KK Partizan mts prema reciprocitetu pripada 30 ulaznica i za njih će biti isključivo rezervisan ulaz D. Svi vlasnici sezonskih karata za Tribinu D ulaziće na Ulaz C.

KK Crvena zvezda Telekom poziva sve aktere predstojećeg 217. večitog derbija na fer i korektno ponašanje na terenu. Takođe, apeluje na navijače da navijaju sportski, bez vređanja i ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren. Želja nam je da se posle derbija priča samo o košarkaškim potezima i iz tog razloga KK Crvena zvezda Telekom će kao domaćin učiniti sve da organizacija bude na maksimalnom nivou.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA