OBRT: Pistorijus optužen za ubistvo

Prvobitno se sumnjalo da je južnoafrički atletičar upucao devojku, zamenivši je sa provalnikom, ali je policija odbacila takvu teoriju. Saslušanje zakazano za petak, a atletičar ostaje u pritvoru

  • 1

Neverovatni obrti dešavaju se u slučaju južnoafričkog atletičara Oskara Pistorijusa, koji je ubio svoju devojku Rivu Steenkamp! Okolnosti u kojima je došlo do tragedije ostaju nejasne, ali je lokalna policija odlučila da atletičara osudi i zadrži u pritvoru do saslušanja, koje će se dogoditi u petak.

Prvobitno se sumnjalo da je Pistorius upucao devojku, zamenivši je sa provalnikom, ali je policija odbacila takvu teoriju. 

Policijski službenik Denise Beukes otkrio je kako je prethodno već bilo slučajeva "kućnog nasilja" u Pistorijusovom domu, kao i da prilikom pretresa kuće nisu pronađeni znakovi nasilnog ulaska. Takođe, od ranije je poznato kako je Pistorius u kući držao vatreno oružje, među kojim i pištolj kalibra devet milimetara kojim je usmrćena Steenkamp.

Sa Rivom, bivšim FHM modelom, počeo je da se zabavlja pre dva meseca, a ona je i na svom Tviter profilu najavila koliko je uzbuđena pred Dan zaljubljenih.

"Zvuči neverovatno, to je baš to, trebalo bi da bude dan ljubavi za svakog, može da bude blagosloven", poručila je Riva, ne sluteći tragediju u Pretoriji.

(Telegraf.rs / sportski.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA