PODVODNI FUDBAL: Fudbaleri se šutirali u barama! (VIDEO)

Usled jake kiše, teren za meč brazilske lige između Internacionala i Kaksijasa više je ličio na baru nego na mesto gde treba da se odigra utakmica, a igrači su prilikom pokušaja da dođu do jedne lopte padali jedni preko drugih

  • 0

Ako se sećate blata na terenu u Nišu na utakmici između trećeligaša Sinđelića i Timoka, i ovaj "slučaj očajnog terena" će vam biti zanimljiv, pošto ne može više da se govori kako su tereni samo u Srbiji loši. I Brazil je u tome "dobar".

Na utakmici brazilske lige između Internacionala i Kaksijasa izgled terena je bio očajan, pošto je skoro ceo bio natopljen vodom.

I pored očigledne nepripremljenosti terena, delegat utakmice nije želeo da odloži meč, pa je utakmica odigrana u veoma teškim uslovima.

Jedna od najzanimljivijih situacija desila se u šesnaestercu Internacionala, kada je posle centaršuta ispred gola domaće ekipe nastala velika gužva u kojoj se nije znalo ko koga i šta šutira, a igrači su u jednom momentu počeli da padaju jedni preko drugih.

Došlo je i do gužve jer, po mišljenju igrača Kaksijasa, sudija nije video da su uspeli da pošalju loptu iza gol linije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA