RUKOMET: Zvezdi treći put oduzeti bodovi!

Zbog toga što i dalje nisu izmirili dugove prema bivšim igračima, "crveno-beli" kažnjeni novim oduzimanjem bodova i trenutno su malo iznad zone ispadanja

  • 2

Rukometni klub Crvena zvezda i dalje nije izmirio dugove prema bivšim igračima i zato je kažnjen sa još dva oduzeta boda, piše "Sportski žurnal".

Republički registracioni centar Beograd poslao je obaveštenje direktoru Superlige Vladislavu Jovanoviću da Crvena zvezda nije izmirila dug prema bivšim igračima, što je automatski značilo novu kaznu.

Direktor je potom bio prinuđen da postupi u skladu sa pravilima, pa je po treći put klubu iz Ljutice Bogdana oduzeo dva boda, tako da su se "crveno-beli", uprkos osvojenih 17 bodova, vratili šest koraka unazad i opet su na samo tri boda od zone ispadanja.

Tim tempom Zvezda bio možda mogla i da ostane u ligi pošto pobeđuje i onda samo ostane bez tih bodova. Ipak, problem je to što "crveno-belima" još samo dva puta mogu da budu oduzeti bodovi, a posle toga će biti izbačeni iz takmičenja.

Iste probleme imale su i Nišlije, ali Želeničar je uspeo da vrati dugove prema igračima, što je konstatovao i tamošnji registracioni centar, pa neće biti daljeg oduzimanja bodova.

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar Beogradski

    15. februar 2013 | 19:52

    oni ovako prolaze zbg 200 000 evra a fk dužan 68 miliona i registruju igrače idu na pripreme...

  • srbijanac

    16. februar 2013 | 15:24

    a kada vrati dugove dal ce joj vratiti bodove ili im se isplati da ovako vracaju dugove....sramota je sto ovako savez reaguje zvezda ce vratiti dug samo joj treba vreme ovako je samo gase sto je ocigledno i namera saveza....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA