Maloletna prostitutka spasava reprezentativca Francuske?

Devojka u čijem mobilnom telefonu su pronađene provokativne fotografije sa mušterijama tvrdi da je francuski fudbaler Jan Mvila "samo prijatelj"

  • 0

Francuski fudbaler Jan Mvila mogao bi da se izvuče iz seks-skandala sa maloletnom prostitutkom.

Mlada 16-godišnja devojka koja je 15. novembra uhapšena zbog krađe, a u čijem telefonu su pronađena imena i brojevi telefona, kao i provokativne slike sa njenim mušterijama, izjavila je da je njen odnos sa fudbalerom Rubina i francuskim reprezentativcem bio "isključivo prijateljski".

U telefonu prostitutke pronađene su brojne fotografije poznatih, među kojima je bila i slika Mvile bez košulje. Fudbaler Rubina iz Kazanja je zbog toga osumnjičen za seks sa maloletnom prostitutkom, ali je ona, prema najnovijim informacijama iz Rusije, rekla da njihovi susreti nisu bili takve prirode.

Ukoliko se dokaže da je Mvila koristio usluge maloletne prostitutke, a da je pritom znao da ona ima 16 godina, Francuz bi mogao da završi u zatvoru na nekoliko godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA