TRAVA VAŽNIJA OD FUDBALA: Zvezda dobila Šahtjor sa 2:0 za jedno poluvreme (VIDEO)

Usled obilne kiše i jakog vetra, a najviše zbog osoblja iz hotela "Arkadija", meč nije nastavljen, jer bi igranje po takvom nevremenu upropastilo travnatu podlogu na terenu

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su danas protiv ukrajinskog Šahtjora, ali drugog tima, prijateljsku utakmicu na pripremama u Antaliji. Zvezda je, može se reći, trijumfovala sa 2:0 jer je meč prekinut na poluvremenu zbog lošeg vremena.

Usled obilne kiše i jakog vetra, a najviše zbog osoblja iz hotela "Arkadija", meč nije nastavljen. Iako su iz tabora i jednog i drugog tima pokušavali da nađu zajednički jezik sa ljudima iz "Arkadije", razgovori nisu urodili plodom i drugo poluvreme se nije odigralo. I na svim ostalim terenima ovog hotelskog kompleksa susreti su prekinuti.

Razlog je taj što je procena organizatora da bi nastavak meča upropastio travnatu podlogu.

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković nakon meča, odnosno poluvremena koje je odigrano, bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika, ali je, takođe, izrazio žaljenje što susret nije odigran do kraja.

- Šteta što nismo igrali i drugo poluvreme. U prvom delu viđen je lep fudbal jer smo za rivala imali ekipu koja je dinamična, koja dosta trči i koja je prvenstveno školovana i tehnički odlično potkovana.

- Međutim, šta je tu je, viša sila nas je sprečila da igramo i drugi deo - rekao je Janković po završetku utakmice koja je prekinuta na zahtev osoblja hotela "Arkadija" koji nisu dozvolili da se meč nastavi, jer bi to, kako kažu, uništilo teren na kom se susret igrao.

Mladi stručnjak "crveno-belih" prokomentarisao je i učinak postave koja je danas igrala.

- Zadovoljan sam zalaganjem svih igrača. Uporno im ponavljam da još nisam odredio startnu postavu i da svi još konkurišu za mesto u prvih 11. Momci su to shvatili na pravi način, niko od njih ne igra pod "ručnom", što je svakako dobra stvar. Svi ispunjavaju sve zadatke bez pogovora i na tome im čestitam - zaključio je trener Janković.

(Telegraf.rs / Izvor:crvenazvezdafk.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar Beogradski

    15. februar 2013 | 19:47

    i šahtjor razbijamo...neka se spremi barcelona,real,bayern kao nekad...mnogo smo jaki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA