BOLT ZAKUCAO... Pa izgubio trku na Ol star meču (VIDEO)

Prvog dana NBA Ol star vikenda u Hjustonu odigran je i revijalni susret poznatih ličnosti, a najviše pažnje privukao je najbrži čovek današnjice - uvek nasmejan i spreman za šou Jusein Bolt

  • 0

U Hjustonu je bila prava "ludnica" prvog dana Ol star vikenda, a osim meča "rukija" i "sofmora", svojih "pet minuta" na parketu imale su i poznate ličnosti.

Kao što je i obećao, sjajni sprinter sa Jamajke Jusein Bolt pojavio se na velikom šouu, gde nije propustio priliku da i on na svoj način zabavi publiku. Nastupio je za "Istok", čiji je "trener" bio Oklahomin plejmejker Rasel Vestbruk, a trijumf 58:38 pripao je "Zapadu", na čijoj je klupi bio Džejms Harden, "domaći" košarkaš Hjustona, koji će dan kasnije nastupiti na velikoj, glavnoj Ol star utakmici.

Bilo je i velikih imena koja su igrala ovu revijalnu utakmicu, pa su tako za Hardenov "Zapad" igrali NBA velikani Klajd Dreksler i Dikembe Mutombo, a za "Istok" bišvi Sparsi Šon Eliot i Brus Bouven. Sve u svemu, kako god se obrne, najviše pažnje na parketu privuko je Bolt, a naročito kada je jedan napad svoje ekipe završio najefektnije moguće, zakucavanjem sa dve ruke

Dok se zaletao ka košu, Bolt se preračunao u koracima, pa su malo i "dovikivali" sa protivničke klupe.

- Ne može devet koraka da se pravi sa loptom u ruci - u šali su iz pobedničke ekipe dobacivali tada sudijama, mada se Bolt zakunuo da ih je bilo samo dva, u šta ni on sam nije poverovao.

Kada je Bolt u pitanju, njegove šale i zabave nikad dosta. On se sa MVP-om ove utakmice, omalenim Kevinom Hartom, zvezdom TV parodije "Pravi muževi Holivuda", trkao ko će brže da pretrči teren do drugog koša i nazad vodeći loptu i poentirajući na obe strane terena.

Hart je, na kvarnjaka, pre signala, utekao Jamajkancu, ali ga je na drugom košu sustigao Bolt, gde je mogao da napravi razliku i preokret, ali mu je bilo zabvno da ostane da visi na košu. Kroz smeh, naravno, kao i uvek, priznao je poraz "protivniku".

Pogledajte i najzanimljivije detalje sa meča poznatih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA