KUDA? Nokautiran čovek na podu, devojka prolazi pored i predstavlja rundu! (VIDEO)

Devojka koja svojim prolaskom kroz ring obeležava početak naredne runde krenula je da odradi svoj posao iako je meč bio gotov već u prvoj rundi. Ona to nije primetila, ali uopšte

  • 1

Na ovom svetu postoje razni poslovi koji podrazumevaju da morate da obavljate više stvari u isto vreme, pa se često ljudi zbune i pomešaju poslove.

Nekome je posao da se tuče u profesionalnim borbama, nekome da te mečeve sudi, neko želi da ih pogleda, dok neko malo i da animira i zabavlja. Devojka koja u ultimat-fajtu, MMA i drugim vrstama borbi svojim prolaskom kroz ring, oskudno odevena, označava početak naredne borbe, ruku na srce, nema nešto težak posao.

Potrebno je samo da bude lepa, da pristane da nosi što manje odeće i da, kada se završi jedna, ona uđe i da znak za početak naredne runde. Međutim, ova devojka nije ni to uspela.

Jedan meč, čiji nam borci nisu poznati, završio se već u prvoj rundi, ali devojka očigledno to nije videla. Iako su se svi skupili oko tamnoputog borca ne bi li mu pomogli da ustane, devojka je uzela svoju kartu sa brojem dva, regularno ušla u ring i krenula da obiđe svoj standardni krug. Smešeći se, prošla je pored borca na podu, ali tek kad je stigla do momka koji je pobedio, shvatila je da je pogrešila, tačnije rekli su joj.

Prvo se iz publike čulo "borba je gotova", a onda joj je i pobednik rekao isto, pa je morala da završi sa smenom pre nego što je očekivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA