MILIONERI KUPUJU "DIJAMANT": Džeko u Dortmundu?!

Borusija Dortmund najmanje negira informacije da Robert Levandovski ide u Bajern na kraju sezone, ali su zato zagrizli za Edina Džeka, kome nude 30 miliona evra. Ili možda samo stvaraju mnogo jak tandem?

  • 1

Borusija Dortmund pruža možda najlepši fudbal u Ligi šampiona ove sezone, igra lepršavo i u Bundesligi ovog proleća. Svi pogađaju mreže, ali ponajviše Robert Levandovski, a zamislite tek kako bi pogađao da je u tandemu sa Edinom Džekom?! Upravo bi to moglo da se dogodi ako Poljak zaista ne pređe na kraju sezone u Bajern iz Minhena.

Kako je za hrvatski "Sport maks" rekao neimenovani izvor, takozvani "bosanski dijamant" nedavno je viđen u jednom hotelu u Dortmundu, a uz to je bitno i da će Borusija na kraju sezone platiti 30 miliona evra za njegov transfer iz redova aktuelnog pravaka Engleske.

- Džeko, koji ugovor s Mančester sitijem ima do 2015. godine, na leto će doći u Dortmund. Borusija je, nakon što im Robert Levandovski ode u Bajern, za njega spremna da isplati oko 30 miliona evra šeicima, a samom igraču godišnje da da još deset miliona - tvrdi izvor "Sport maksa".

Posle Železničara i češkog drugoligaša Uštija, Džeko je dve sezone proveo u Teplicama, odakle se 2007. preselio u Volfsburg. Tamo je na 142 utakmice postigao 85 golova, pa je prešao u Siti, za koji je na 95 nastupa 37 puta uspeo da se upiše u listu strelaca. U dresu Bosne i Hercegovine odigrao je 51 meč i postigao 26 golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rafael Vitez Boban

    16. februar 2013 | 18:31

    A u Bayernu on i Manđo uhuhuhuhu koji par bi bija najjaci u svitu sigurno dva ponajboja i najsnalazljivija napadaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA