ZA 24 SEKUNDE: 5.000 dolara za polaganje, penal, trojku i šut sa pola terena! (VIDEO)

U istoriju je ušao Stiven Bas, student Oburna, i osvojio 5.000 dolara u takmičenju "Golden Flake Tuiton", u kojem godinama nije bilo pobednika

  • 0

Stiven Bas je ime studenta Oburna, koji je na zadivljujući način ušao u istoriju i osvojio novac za školovanje.

Ovaj momak učestvovao je na košarkaškom takmičanju u šutiranju "Golden Flake Tuiton", u kojoj pobednik osvaja 5.000 dolara za dalje školovanje. Prema izveštajima američkih medija, niko se ne seća ko je pobedio u ovom takmičenju, ali je mnogo njih poslednjih godina dobijalo utešne nagrade.

U istoriju je ušao Bas. Navedeno takmičenje sastoji se od polaganja, slobodnog bacanja, šuta za tri poena i šuta sa pola terena - takmičar mora da pogodi sva četiri šuta za vreme trajanja jednog košarkaškog napada, odnosno za 24 sekunde.

Mladi Amerikanac brzo je pogodio prva dva šuta, a onda je sa trojke ispucao "er-bol", a potom je promašio još jednu. Uporni Bas ipak je pogodio iz trećeg puta, a do kraja mu je ostalo svega tri sekunde kada se sjurio ka drugoj polovini terena.

Na potpuno oduševljenje publike, Bas je pogodio i taj poslednji šut i upisao se u istoriju.

Pogledajte njegov podvig.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA