PLJAČKA U NAPULJU: Hamšiku pištolj bio uperen u glavu!

Dve osobe su prišle Slovaku, razbile prozor na automobilu, u koji je upravo seo, i pod pretnjom pištoljem uperenim u glavu, ukrale skupoceni ručni sat fudbaleru

  • 1

Vezista Napolija Marek Hamšik bio je žrtva oružane pljačke neposredno posle utakmice sa Sampdorijom, koja je završena rezultatom 0:0 u Napulju.

Italijanski mediji javljaju da je Hamšik napadnut bukvalno ispred stadiona "San Paolo", kada je ušao u svoj automobil da bi na aerodromu dočekao suprugu.

Dve osobe su prišle Slovaku, razbile prozor na automobilu u koji je upravo seo, i pod pretnjom pištoljem uperenim u glavu, ukrale skupoceni ručni sat fudbaleru. Hamšik je odmah nakon što su osobe pobegle prijavio zločin policiji.

Slovaku je pre četiri godine već ukraden sat marke "Roleks", a u Napulju su česte ovakve pljačke. Na meti su pogotovo žene fudbalera, a neprijatna iskustva imale su Kavanijeva žena i Lavecijeva devojka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dukii

    17. februar 2013 | 20:11

    Ovaj je isti kao onaj magarac kog ste prikazali u fotografijama pod nazivom 'Smesne face' ! :-P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA