MZT odigrao za srpske klubove!

Tim iz Skoplja napravio je veliki brejk u Zagrebu i posao za srpske klubove uoči završnice regionalnog takmičenja

  • 2

Sve je realnija opcija da će na fajnal foru ABA lige igrati četiri srpska kluba! Posle pobede skopskog MZT u infarkt završnici nad Cedevitom u Zagrebu, ova situacija je više nego realna.

Igokei, Zvezdi, Partizanu i Radničkom sada je realna pretnja praktično samo podgorička Budućnost.

Makedonski šampion je u poslednjoj četvrtini nadoknadio "minus 11" protiv Cedevite i stigao do pobede košem Ognjena Stojanovskog četiri sekunde pre kraja.

MZT (skor 11-10) sada je na pobedu manje od Cedevite (12-9), koja kasni za Radničkim (12-8), Budućnošću (13-8) i Partizanom. Ako uzmemo u obzir to da su Igokea i Crvena zvezda Beograd praktično sigurni učesnici fajnal fora, jasno je da će za preostala dva mesta glavni favoriti biti srpski šampion i tim iz Kragujevca, koji meč sa Cibonom igra u ponedeljak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UNCLE

    18. februar 2013 | 12:34

    A zar i buducnost nije srpski klub. koliko ja znam crna gora je drzava sa vecinskim srpskim stanovnistvom. to sto su obespravljeni je druga stvar. ali srpi u cenoj gori cine min 40% stanovnika. tako da ce sve srpskiklubovi igrati fajnal 4. pardon igrace mozda i jedan osnovan u zagrebu ali ja se nadam da nece. da ce taj osnovan u zagrebu sa mestom prebivalista u beogradu igrati evro-kup sledece godine

  • G-Man

    18. februar 2013 | 01:54

    Hvala braco...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA