Zvezda u julu skida s grbače "fudbalera fantoma"?!

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović potvrdio za naš portal da je Igor Mijović član kluba do jula, što daje realnu šansu novoj upravi da najzad prekine čudnu saradnju sa sinom blagajnika "Marakane"

  • 0

Da li će "fantom" konačno "ispariti" iz Ljutice Bogdana?

Fudbaler Crvene zvezde Igor Mijovićpoznatiji je kao "fantom sa Marakane", pojavljuje se samo na prozivci na početku priprema fudbalera "crveno-belih", a njegov staž od čak deset godina u dresu vicešampiona Srbije završava se na leto ove godine.

U pomenutom periodu, Mijović nije odigrao nijedan zvaničan meč za "crveno-bele", a od 2003. godine vreme je uglavnom provodio na pozajmicama u klubovima poput Hajduka sa Liona, Obilića i Srema iz Sremske Mitrovice. Ipak, prema nekim procenama, zaradio je više od 300.000 evra u Zvezdi.

Status igrača nejasan je i navijačima i medijima, a kako stvari stoje, i samoj upravi formiranoj krajem decembra prošle godine.

- Informacije koje ja imam jesu da je dečko potpisao ugovor pre pet godina koji ističe u julu ove godine. Takođe, on je trenutno na pozajmici u Sremu. Ja ga kao igrača ne znam i ne bih da grešim dušu o tome koji su njegovi kvaliteti kada ga ne poznajem - rekao je za Telegraf sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović.

U proteklom periodu mediji u Srbiji spominjali su da je Mijović "igrao" i ostajao u Zvezdi usled porodičnih veza, s obzirom na to da je njegov otac blagajnik u klubu iz Ljutice Bogdana. Mnogi navijači smatraju da blagajnik "suviše zna" o ljudima i "Marakani" i da je to razlog što mu niko ne dira sina u Ljutice Bogdana.

- Ja bih tu celu priču prihvatio sa rezervom - zaključio je Stojadinović.

Ono što je izvesno je da je ovaj fudbaler, rođen 1985. godine, uredno isplaćivan kao i ostali igrači koji su igrali za Zvezdu, iako nije odigrao nijedan meč za prvi tim.

Kako sada stvari stoje, aktuelna uprava Zvezde na kraju sezone neće produžiti ugovor sa Mijovićem. Jer ako to ne bi učinila, napravila bi potez koji je ne bi razlikovao od prethodnih uprava, bar što se ovog slučaja tiče.

Na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, Mijović je naveden u kategoriji "eks prvotimci" (šta god to značilo u njegovom slučaju).

(B. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA