Zvezda tera Brauna

Američki centar stavljen na transfer listu i više ne konkuriše za prvi tim, saopšteno je iz kluba sa Malog Kalemegdana

  • 3

Stručni štab Crvene zvezde Telekom više ne računa na Eltona Brauna. Američki centar stavljen je na transfer listu, više ne konkuriše za prvi tim i biće slobodan da napusti klub u slučaju primamljive ponude. Braun neće putovati sa ekipom u Istanbul na meč 6. kola L grupe Last 16 faze Evrokupa sa Galatasarajem.

Američki centar već neko vreme igra dosta slabo i ne pruža ono za šta je doveden, a ima vrlo veliki ugovor. Zato je i imao u psolednje vreme malu minutažu, a odluka da ne bude u timu za Kup Radivoja Koraća samo je nagovestila sumnje da bi mogao da napusti tim.

Međutim, odluka da bude na transfer listi samo je pokazala da crveno-beli ne mogu da ga se reše tako lako jer ima garantovan ugovor. Zato je i urađeno slično kao i sa Andrejom Milutinovićem koji trenira sa ekipom od letos a nije odigrao nijedan zvaničan meč.

Sam košarkaš se posle meča sa Partizanom, na kome je igrao samo tri minut,a zahvalio navijačima na podršci napisavši na twiteru, da će da se potrudi da radi stvari najbolje što može.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Socaaaa

    18. februar 2013 | 20:03

    surovo ali realno.trebaju nam 3-4 igraca koji ce da igraju standardno dobro ako mislimo da igramo euro ligu.mislim da je skot suvisan kao i simonovic.

  • dejan

    18. februar 2013 | 19:55

    Mjeseca,, za goru ga otjera....

  • Tihi

    18. februar 2013 | 19:32

    Za goru ga otjera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA