PARTIZANOVCI U IZRAELU: Pogodili Šćepović i Marinković! (VIDEO)

Stefan Šćepović u trećoj utakmici kao starter za izraelski Ašdod postigao svoj drugi gol, dok mu je, sa druge strane, uzvratila takođe bivša uzdanica Partizana, pomalo zaboravljeni, Nebojša Marinković, čija je ekipa na kraju slavila 3:1

  • 0

Stefanu Šćepoviću je dobro krenulo u Partizanugde je do 3. novembra postigao čak osam golova na 13 mečeva, ali onda je usledilo sedam mečeva bez ijednog gola što mu je prepisalo "šut kartu" iz Humske.

Brzo je našao novi angažman i obreo se u izraelskoj Prvoj ligi, gde igra za ekipu Ašdoda, za koji je, kao i za Partizan, čim je došao krenuo da pogađa.

Treća utakmica u kojoj je startovao bila je protiv Hapoela iz Akre, i na tom meču je postigao vodeći gol za svoju ekipu, a drugi ukupno od dolaska u Izrael.

Posle jedne izbijene lopte, Šćepović je bio uporan, trčao ka lopti, bukvalno izgurao protivničke igrače i grunuo loptu u suprotan ugao gola.

Iako je bio strelac gola, Šćepović ni u trećoj utakmici za Ašdod nije uspeo da oseti lepotu pobede, već je zabeležio drugi poraz, a igrač koji je započeo preokret Hapoela bio je još jedan bivši igrač Partizana Nebojša Marinković, koji je postigao lep pogodak iz slobodnjaka.

Marinkovićev Hapoel je i sa pobedom ostao zakovan za dno tabele, dok se Šćepovićev Ašdod nalazi na granici između plej-ofa i plej-auta.

Do kraja meča viđen je i sjajan gol sa skoro polovine terena posle jednog klizećeg starta golmana koji je istrčao izvan šesnaesterca, pa nije stigao da se vrati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA