Đurića smenjuju zbog straha od hapšenja?!

Opozicija je ponovo krenula u rušenje prvog čoveka "crno-belih" koji se ponovo spominje u sumnjivim poslovanjima njegovih firmi. Skupštinari bi po starom običaju smenili predsednika kako bi ostali u klubu i u narednom sazivu

  • 4

Dragan Đurić odlazi iz Partizana? Tačnije, smenjuju ga... Za sada je sve na dugačkom štapu, ali se Beogradom nekoliko dana provlači informacija da se sprema neočekivan obrt u vidu podrške prvom čoveku "crno-belih", koji bi bez poverenja skupštinara mogao da ostane na sednici Upravnog odbora narednog ponedeljka, ubrzo i bez fotelje u Humskoj, ukoliko bi se raspisali vanredni predsednički izbori.

Ono do čega je Telegraf uspeo da dođe jeste podatak da mnogi u klubu ne žele da se Dragan Đurić uhapsi (navodno su dani u pitanju kada su njegovi poslovi u privrednom sektoru u pitanju) kao predsednik Partizana, što bi bila velika sramota za klub.

Pokušaće se sa ukidanjem podrške predsedniku, a nema sumnje da bi većinu onih koji se za to odluče, po starom oprobanom receptu, sačekalo mesto i u slučaju dolaska novog lica na mesto prvog čoveka kluba.

U celu priču ponovo je ušla opozicija koja je pre godinu dana bila neuspešna u rušenju Đurića. Ovoga puta, Nenad Bjeković i ekipa imaju šta da ponude kao valjan razlog za smenu Đurića, pa se uveliko priča da uspešno pridobijaju na svoju stranu mnoge koji će 25. februara na sednici UO tražiti da se u dnevni red uvrsti i rasprava o poverenju predsedniku. Samo dva dana pre početka prolećnog dela šampionata...

Kandidata, bar kada je preuzimanje Partizana u pitanju, uvek ima. Od standarnog Milije Babovića, preko Miroslava Bogićevića, koji se prilikom prošlog "puča" nije baš proslavio hrabrošću da konačno stane na crtu Đuriću. Konačno, nedavno se oglasio i Miroslav Popović, biznismen i vlasnik kompanije iz Hong Konga, koji je istakao da on lično ne može da gleda Partizan kako propada.

- Ne mogu da sedim sa strane i sve to gledam. Titule u domaćem prvenstvu su samo dimna zavesa - rekao je nedavno Popović, i ponovo pokrenuo lavinu spekulacija oko smene čelnika u Humskoj.

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBA

    19. februar 2013 | 10:05

    sve hapsiti koji su krivi i oduzimati imovinu i sve u socijalno i penziono za budzet.

  • Drago

    19. februar 2013 | 11:01

    Ako je bjekovic alternativa onda ne hvala

  • senka

    19. februar 2013 | 08:39

    Boze nedaj da ga uhapse, treba da ode ali ne u zatvor ima on za koga da zivi i kome da se posveti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA