ANA IVANOVIĆ: U Fed kupu nisam igrala da ne bih predala meč

"Stvarno sam bila povređena, pokušala sam do poslednjeg trenutka da se oporavim i igram protiv Slovačke, ali nisam uspela. Volela bih da igram protiv Nemačke, ali sve će zavisiti kako će mi biti rame", poručila je srpska teniserka

  • 5

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović otkrila je misteriju kako to zbog povrede nije igrala na meču Fed kupa protiv Slovačke u Nišu, da bi samo dan kasnije igrala na turniru u Dohi i "razbila" svoju protivnicu u prvom kolu.

Mnoge ljubitelje tenisa u Srbiji zbunilo je kako to da je odmah posle Fed kupa odigrala odličan meč u Dohi. Ona je istakla da je stvarno bila povređena i da je možda mogla da nastupi, ali da nije želela da rizikuje i da preda meč.

- Nisam servirala do nedelje bukvalno. Jedan dan oporavka u tenisu dosta znači. I dalje imam problem sa ramenom. Od Melburna me muči i doktori su mi savetovali da se odmorim i ne igram tako rano, zato nisam igrala Fed kup - rekla je Ivanovićeva za "Žurnal".

Naša teniserka zatim je objasnila kako je došlo do odluke da ne nastupi u Nišu.

- U Beogradu sam radila samo teretanu i išla na rehabilitaciju. Pokušavala sam do poslednjeg trenutka da ostanem i da igram, ali nisam mogla uopšte da serviram. U Dohi sam servirala dobro na prvom meču, ali mi se posle rame upalilo. Posle Dubaija moram da uzmem opet nekoliko dana odmora - rekla je Ivanovićeva.

- Nije bila laka odluka da ne igram u Nišu, ali morala sam da presečem, jer nisam želela da prolazim kroz ono što mi se desilo u Bratislavi, kada sam morala da predam meč Cibulkovoj - rekla je Ana.

Ivanovićeva je poručila da bi volela da krajem aprila igra u Nemačkoj u baražu za opstanak, ali je dodala da će sve zavisiti od zdravstvenog stanja.

- Volela bih da igram, ali sve će zavisiti od toga kako mi bude rame. Opet moram na pauzu da bih zalečila povredu. Nadam se da ću moći da igram jer nema ništa lepše nego kad igraš za svoju zemlju - rekla je Ivanović.

(Telegraf.rs / Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovan

    19. februar 2013 | 11:31

    Ma sta kazes?

  • Anina navijačica

    19. februar 2013 | 12:01

    Hajde Ana odluči. Uz tebe sam uvijek ali postaje otužno ovo što radiš kada treba igrati za Srbiju. Odluči i poštuj odluku. Nitko ti ne bi trebao zamjeriti ako otvoreno kažeš da za svoju zemlju ne želiš igrati jer su ti prioriteti turniri i uspjeh na njima. Sve ove priče nas umaraju. Želim ti zdravlje i uspjeh.

  • Slaveee

    19. februar 2013 | 14:06

    Neka hvala netreba...bilo bi ruzno prema devojkama koje su igrale protiv slovacke da se sad opet vrate ove dve..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA