KLUB 300: Pogledajte sve Mesijeve golove u Barsi (VIDEO)

Fudbalski vanzemaljac rastao je iz sezone u sezonu: kod Rajkarda je napredovao, kod Gvardiole eksplodirao, a kod Vilanove piše stranice fudbalske istorije

  • 0

Kada je davne 2003. godine mladi Argentinac Lionel Mesi debitovao za Barselonu, počeo je da piše fudbalsku istoriju.

Skoro deset godina kasnije ušao je u tzv. "klub 300". Sa dva gola Granadi došao je do brojke 301 u 365 službenih utakmica, koliko je odigrao za Barselonu. Samo su Paulino Alkantara i Josep Samitier bolji od njega, ali oni su za katalonski klub igrali pre Prvog svetskog rata.

Zanimljivo je pogledati i njegov "rast" iz sezone u sezonu. U prvoj je postigao samo jedan gol, a već u idućoj osam golova. Kod Rajkarda je najviše napredovao, kod Gvardiole je "eksplodirao", a danas kod Vilanove ruši rekorde i piše novu fudbalsku istoriju.

Mesi je postigao barem jedan gol za Barselonu u svim takmičenjima u kojima je igrao. Čak 206 golova u Primeri, 56 u Ligi šampiona, 24 u Kupu kralja, 10 u španskom Superkupu, četiri na SP-u klubova, te jedan u evropskom Superkupu.

Pogledajte video-snimak svih Argentinčevih golova i uživajte:

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA