SRBIJA U EU JULA 2018: "Fudbalski menadžer" zna kad ćemo ući u Evropsku uniju!

Kreatori jedne od najčuvenijih fudbalskih igrica na svetu najavili ulazak Srbije u evropsku porodicu naroda u najnovijoj verziji ove kompjuterske simulacije za sezonu 2012/13.

  • 3

Toliko dugo čekamo na famozni ulazak u Evropsku uniju, pa i najmanji signal koji se pojavi u Srbiji predstavlja se kao krucijalan. Telegraf je, zahvaljujući jednoj od najpopularnijih igrica na svetu, "Fudbalskom menadžeru", saznao da ćemo u EU ući, ni pre ni kasnije, nego 10. jula 2018. godine!

Verovali ili ne, u najnovijoj verziji za sezonu 2012/13. popularni FM je našem čitaocu, pasioniranom igraču "menadžera" ponudio sledeću informaciju: "10. jula 2018. Srbija je postala član Evropske unije". Ova vest pojavila se na vremenskoj liniji (takozvanom tajmlajnu) momku koji je u imaginarnom fudbalskom svetu trener Mančester junajteda.

Podelio je to s nama, a mi smo se obradovali, što zbog saznanja da se i svetske kompjuterske igrice bave nagađanjima kada će Srbija ostvariti višegodišnji san, što zbog toga da će se to zaista dogoditi.

Ostaje da brojimo 1.967 dana do ulaska u EU koliko će proći do 10. jula 2018. godine.

Ova situacija nas je podsetila na čestitku iz Evropske unije Tomislavu Nikoliću 20. maja na predsedničkim izborima, čak tri sata pre nego što su birališta zatvorena.

U Srbiji se nije verovalo, mnogi su se podsmevali toj informaciji, ali se ispostavilo da je evropska "prognoza" tačna. Neka tako bude i ovog puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djeneral

    20. februar 2013 | 10:30

    Sramota gde vam je granica sa glupim vestima...

  • momak iz pariza

    20. februar 2013 | 13:16

    ovo najveca glupost sto je objavljeno srbija nije jos dobila datum pregovora a od datuma pregovra proci ce vise od 10-12 godina kad bi pristupila u EU prva sledeca clanica ce biti Crna Gora za nekih 8-10 godina jer oni su poceli pregovore pre dve godine al i to je pitanje da li ce ikog i primati sa balkana posle hrvatske jer jasno je Merkel rekla da ce da pauziraju sa primanjem novih clanica tako da ko zna kad ce iko uci vise u EU to je realnost

  • Ralexic

    20. februar 2013 | 12:30

    DJENARAL:GLUPOST IMA GRANICU ALI OVA JE NEOGRANICENA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA