"PETA" REKETOM: Stonoteniserski Rubin(j)o! (VIDEO)

Stoni tenis je poznat kao sport u kom prednjače Kinezi i gde, sem udaraca sa tri-četiri metra udaljenosti od stola, nema mnogo atraktivnih poteza, međutim, razuverio nas je jedan Francuz po imenu Kventin Robino

  • 0

Kinezi su oduvek bili najbolji, najatraktivniji i najubedljviji u sportovima kao što su skokovi u vodu, gimnastika i stoni tenis.

Međutim, ima i drugih zemalja koje u svojim rukavima imaju vrlo atraktivne igrače "pingponga". Jedan od takvih je Francuz Kventin Rubino.

On je na turniru u Kuvajtu u trećem setu, posle razmene udaraca, već "izgubio" poen, pošto je otišao na suprotnu stranu od loptice, ali onda... Iznenađenje. Po sistemu, "pa šta bude", Robino se izvio i probao sa udarcem desnom rukom iza leđa, postavio je reket, i idealno zahvatio lopticu. 

Robino je toliko dobro udario lopticu, pa je ovim neočekivanim potezom potpuno zatekao svog protivnika koji se nije ni pomerio, pošto je video da je loptica udarila ivicu stola.

Njegov protivnik iz Belorusije nije mogao da veruje šta je Rubino uradio, ali mu je ipak na kraju dao zasluženi aplauz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA