NOLE: "Rosoneri", stižem! TIPSA: Idemo, Barsa!

Najbolja dva srpska tenisera navijaju za različite timove koji će u Milanu odigrati prvi meč osmine finala Lige šampiona

  • 0

Najbolja dva srpska tenisera Novak Ðoković i Janko Tipsarević su i veliki ljubitelji fudbala, a zbog meča Lige šampiona između Milana i Barselone biće podeljeni u dva tabora.

Đoković će na "Đuzepe Meaci" gledati meč ekipe iz Milana za koju je poznato da navija. Prošle godine se u Dubaiju sreo sa fudbalerima Milana koji su tada boravili na pripremema u tom gradu. Nole je nekoliko puta već bodrio "rosonere" uživo na "Meaci", a svojevremeno je dobio na poklon i dres.

- Ćao, društvo, kako ste? Danas je poseban dan. Pre nego što pođem u Dubai, pravim kratku pauzu u Milanu. Večeras je Liga šampiona i nikako ne mogu da propustim meč Milana i Barselone. Siguran sam da će biti sjajna atmosfera i dobra utakmica, i Ðole, Neven i ja ćemo biti tamo da bodrimo "rosonere" - napisao je Ðoković na Fejsbuku i Tviteru.

Nedugo potom se javio i drugi srpski teniser Janko Tipsarević, koji je na svojim profilima okačio fotografiju sa utakmice koju je igrao sa prijateljima, između ostalih, i Noletom. Tipsa je igrao u dresu Barselone, a katalonskom klubu je poslao poruku podrške.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA