"ACA RADOVIĆ" U BOLIVIJI: Raketa ubila navijača!(VIDEO)

Raketa u Boliviji koju su ispalili navijači Korintijansa ubila dečaka na tribinama, baš kao što se desilo na derbiju Zvezda-Partizan 1999. godine

  • 0

Divljanje navijača na sportskim priredbama nije samo problem Srbije, već je planetarna devijacija koja uzima ljudske živote. Meč Kupa libertadores između San Hozea iz Bolivije i brazilskog Korintijansa završen je bez pobednika, ali tragično, jer je izgubljen jedan dečji život.

Gostujući navijači Korintijansa ispalili su svetleću raketu sa svoje tribine ka protivničkoj, koja je u glavu pogodila 14-godišnjeg dečaka koji se nalazio na tribini sa domaćim navijačima.

- Raketa je pogodila dečka u oko, a projektil je zatim ušao u mozak. Smrt je nastupila trenutno, izjavio je doktor Hoze Marija Vargas iz bolnice u Orurou.

Desetak navijača Korintijansa uhapsila je bolivijska policija, a pokrenuta je i istraga.

Ova scena podsetila je na tragičan događaj sa našeg fudbalskog prvenstva i 113. derbi meč Partizan - Crvena zvezda, koji je odigran 31. oktobra 1999. godine. Tada je poginuo Aleksandar Aca Radović, koga je signalna raketa pogodila u glavu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA