SPAS ZA ZVEZDU: Čačanski biznismen preuzima dug prema Borcu!

Poznati preduzetnik Milenko Kostić dogovorio se sa Draganom Džajićem da preuzme dug "crveno-belih" od 700.000 evra prema Čačanima kako bi beogradski klub mogao da skine blokadu i registruje pojačanja * Ostaje samo pitanje vremena da se nađe novac, jer rok za registraciju ističe u petak u ponoć

  • 2

Poznati čačanski biznismen Milenko Kostić, poznatiji kao Kole, pokušaće da spase Crvenu zvezdu tako što će preuzeti njen dug prema Borcu iz Čačka na sebe, prenosi "Kurir".

Kao bivši finansijer Borca, Kostić je posle razgovora sa Draganom Džajićem pristao da od svog novca isplati Borac kako bi Zvezda mogla da registruje pojačanja, a da "crveno-beli" postanu njegovi dužnici.

Zvezdina blokada iznosi 96,2 miliona dinara, a od toga najviše duguje Borcu, čak 603.000 evra, zbog čega klub sa "Marakane" ne može da registruje igrače.

- Kao "zvezdaš" pristao sam da pomognem Draganu Džajiću. Međutim, neizvesno je da li ću uspeti u svojoj nameri, jer nije mali iznos u pitanju.

- Banka od koje bih uzeo pozajmicu može da realizuje kredti tek u utorak, što je kasno za Zvezdu. Ostaje nada da ću od nekog uspeti da pozajmim taj novac do petka - kaže Kostić.

Zvezda nazire izlazak iz problema, jer prema još nekim informacijama, čelnici Borca planiraju da povuku menicu kako bi "crveno-beli" mogli da izvrše registraciju.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sd

    22. februar 2013 | 12:12

    a posle ce se pojaviti da trazi kamate.....

  • Mabula

    22. februar 2013 | 11:31

    Svi znamo da nećeš da pozajmiš, imaš u steku. Ne bi se ni javio da nemaš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA