Milica Mandić prvi put poražena posle Igara u Londonu

Porazu naše zlatne olimpijke kumovale sudije, koje su "izglasale" pobednicu, pošto je posle četiri runde skor bio nerešen. Bolja od Milice bila je takmičarka iz Dominikanske Republike

  • 0

Milica Mandić, osvajačica zlatne medalje u tekvondou na OI u Londonu, porazom je počela takmičenje u Las Vegasu. Milica je na US openu, u kategoriji do 73 kg, izgubila od Dejzi Marije Montanjes iz Dominikanske Republike.

Prvom porazu Mandićeve od Londona kumovale su sudije, koje su odlučile pobednika pošto je posle četiri runde bilo nerešeno. Sudije su presekle, a Miličin trener Dragan Jović suđenje kvalifikuje kao sramotno.

- Suđenje na ovakvom turniru, G2 kategorije, bilo je sramotno. Forsirani su borci iz Amerike, a 90 odsto sudija je zapravo bilo sa istog kontinenta - nezadovoljan je bio Jović, i dodao:

- Dva puta nisu bodovali kada je Milica protivnicu udarila u glavu a to je mnogo bodova da bi se tek tako propustilo. Nema vraćanja nazad, nastavljamo sa radom. Sa jedne strane je i bolje da se ovakve stvari dogode sada, četiri do pet meseci pre Svetskog prvenstva u Meksiku.

Drugog dana na tatami izlaze Dragana Gladović, Damir Fejzić i Stojan Rabijac.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA