Bez BBB na "Maksimiru" protiv Srbije

- Predsednik kluba navijača Bed blu bojsa obavestio nas je da napravimo popis sa imenima navijača koji žele da dobiju ulaznice za utakmicu sa Srbijom. Istu ponudu odmah smo odbili i obavestili predsednika kluba navijača BBB da ne želimo da imamo bilo kakvu saradnju i kontakt sa ljudima iz HNS - piše u saopštenju "Bojsa"

  • 0

Poklon Hrvatskog fudbalskog saveza u vidu privilegovanog dobijanja ulazica za meč protiv Srbije odbili su Bed blu bojsi - navijači zagrebačkog Dinama. Naime, u "moru" zahteva i trebovanja, komšijski savez je odlučio da najmanje 4.000 ulaznica razdeli svim vodećim navijačkim grupacijama u zemlji.

Eto, svoj kontingent su odbili "dinamovci". Oni su odluku obrazložili rekavši da ne žele "privilegije od kriminalaca".

- Predsednik kluba navijača Bed blu bojsa obavestio nas je da napravimo popis sa imenima navijača koji žele da dobiju ulaznice za utakmicu sa Srbijom. Istu ponudu odmah smo odbili i obavestili predsednika kluba navijača BBB da ne želimo da imamo bilo kakvu saradnju i kontakt sa ljudima iz HNS, već ćemo ulaznice kupiti u regularnoj prodaji - stoji, između ostalog, u zvaničnom saopštenju navijačke grupe BBB.

"Meč decenije" u Zagrebu se igra 22. marta na stadionu "Maksimir".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA