"Ševrolet" plaća Ronaldov povratak u Mančester?

Ostrvski mediji sugerišu da su čelnici sa "Old Traforda" spremni da Madriđanima ponude 55 miliona funti. Deo plate ići će iz budžeta Junajteda, a deo od sponzorskih para

  • 0

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo mogao bi da se vrati u Mančester, tim odakle je pre tri i po godine otišao u Real. Ostrvski mediji sugerišu da su čelnici sa "Old Traforda" spremni da Madriđanima ponude 55 miliona funti.

Portugalac je "teatar snova" napustio 2009. godine, posle šest sezona igranja u dresu "crvenih đavola". Iako je ova informacija i dalje u domenu spekulacija, Englezi se "hvataju" za jednu njegovu rečenicu u kojoj on kaže da mu je ser Aleks Ferguson kao otac, a zna se da njih dvojica i dan danas imaju korektne odnose.

Sve u svemu, iz sadašnje perspektive, deluje da Real u junu sprema ozbiljno renoviranje, pošto se spekuliše i da će Žoze Murinjo napustiti kormilo ekipe. Još nešto, početkom februara Ferguson je izjavio da klub ne može da priušti igrača koji košta 220.000 funti nedeljno. No, odavno se zna da Mančester u 2014. godini dobija 370 miliona funti od "Ševroleta", pa se već sada spominje mogućnost da Ronaldo deo plate uzme od kluba, a deo o budućeg sponzora.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA