ĐOKOVIĆ U DUBAIJU: Nikad nisam video tako bespomoćnu Barsu!

- Milanovih 2:0 je idealan rezultat * Imam utisak da igram najbolji tenis u životu - rekao je srpski teniser uoči starta turnira na kojem brani titulu

  • 1

Najbolji srpski teniser i prvi reket sveta priprema se u Dubaiju za start turnira na kojem ga je prošle godine u polufinalu bez trofeja ostavio Rodžer Federer. Samo nekoliko dana od gledanja Milana u pobedi nad Barselonom, pod kapom i šalom, Novak Đoković preselio se na plus 30 stepeni, gde će pokušati da nastavi teniski teror nad konkurencijom.

Đoković i dalje ne može da veruje koliko je Barselona bila bespomoćna u duelu sa klubom iz Milana, za koji navija.

- Pratim Barselonu, koja je najdominatnija ekipa u poslednjih šest-sedam godina, ali nisam video da u jednoj utakmici nema nijednu konkretnu šansu za gol. To dovoljno govori o tome kako je odigrao Milan.

Đoković je izveštaču "Žurnala" iz Dubaija rekao da stečenih 2:0 "crno-crvenima" daje dobre šanse za prolaz dalje.

- To je idealan rezultat. Ni najveći optimisti nisu sanjali da može da bude takva prednost. Milanezi su odigrali neverovatno dobro i ako ponove takvu partiju, imaju jako dobre šanse da prođu dalje.

"IGRAM NAJBOLJI TENIS U ŽIVOTU"

Đoković posle osvojenog Australijen opena smatra da bi i u Dubaij mogao da igra onako kako je igrao u većem delu prošle, naročito pretprošle godine.

- Ljudi imaju različita mišljenja, ali sam ja uveren u to da igram najbolji tenis u životu sa 25 godina. Potrudiću se da zadržim prvo mesto na svetu - rekao je Đoković, i istakao da kada sezonu počnete sa osvojenim gren slemom, automatski dobijete jak vetar u leđa za nastavak.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA