Zvezda bez Skota protiv Krke!

"Crveno-beli" protiv rasterećenih Slovenaca sa Rakočevićem i Katićem, ali bez Amerikanca koji ima povredu leđa

  • 0

Košarkaši Zvezde će sutra biti lišeni usluga Amerikanca Majkla Skota, koji nije otputovao na meč ABA lige protiv Krke u Novom Mestu zbog povrede leđa.

U tim se vraćaju Igor Rakočević i Raško Katić, koji nisu igrali u Istanbulu. "Crveno-beli" su apsolutni favoriti protiv slovenačke ekipe, ali trener Beograđana upozorava.

- S obzirom na igrački kadar koji poseduje, Krka bi možda trebalo da bude u gornjem delu tabele. Međutim, spletom raznih okolnosti, povreda, čestih putovanja i igranja u Evropi, nisu ostvarili više pobeda, a ceh je platio trener koji je smenjen pre dvadesetak dana.

- Trenutno su u grupi timova koji ne mogu da se plasiraju na fajnal-for, ali nisu ni ugroženi eventualnim ispadanajem. Nalaze se u takvoj situaciji da ne mogu ni gore ni dole, pa igraju dosta rasterećeno, a pojačanu energiju i motivaciju kod igrača predstavlja dolazak novog trenera, što se manifestuje kroz njihovu veliku želju za dokazivanjem. Upravo iz tog razloga mogu da budu veoma neugodni domaćini - rekao je za klupski sajt Vlada Vukoičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA