"ISPALIO": Zvezda i Budućnost se dogovorili, Jovanović nije potpisao! (FOTO)

Direktor podgoričke Budućnosti objavio je ugovor koji je bio potpisan sa Crvenom zvezdom o šestomesečnoj pozajmici, ali je na kraju zafalio "samo" potpis crnogorskog štopera. Budućnost tvrdi da nije došao na pozajmicu, jer se sa Zvezdom nije dogovorio oko izmirenja dugova!?

  • 1

Kakva sezona za Milana Jovanovića! Došao je Crvenu zvezdu, dramatično ispao iz Lige Evrope, postigao nekoliko autogolova, igrao dobro u prvoj postavi kluba sa "Marakane", ali se zatim "propio" na pripremama u Turskoj, odakle je vraćen u Beograd.

Nakon što je udaljen sa priprema, dovođen je u vezu sa podgoričkom Budućnošću, što je u poslednjim minutima prelaznog roka bilo vrlo blizu konačnog dogovora, čak su se "đetići" i "crveno-beli" dogovorili, ali je onda upravo "Mrva" Jovanović odustao!

Podgoričke Vijesti objavile su ugovor između Crvene zvezde i Budućnosti o pozajmici Milana Jovanovića do kraja sezone, na kojem se vide potpisi dvojice generalnih sekretara Miodraga Zečevića i Budimira Miranovića, ali ne i fudbalerov.

Dan posle završetka prelaznog roka (u Crnoj Gori je završen u četvrtak, u ponoć) i odustajanja Jovanovića da potvrdi već dogovoreni dolazak u Budućnost na pozajmicu, izvršni direktor Podgoričana Budimir Miranović obratio se saopštenjem i objasnio zašto nije ostvaren transfer stamenog štopera.

Miranović je objavio kopiju spremljenog ugovora, potpisanog od strane oba kluba, Budućnosti i Crvene zvezde, ali bez onog najvažnijeg - potpisa Milana Jovanovića.

- Posle odlaska Dragana Boškovića u Supanburi sa Tajlanda i ukazane potrebe da klub angažuje jednog iskusnijeg igrača, imajući u vidu trenutni status Milana Jovanovića, ostvaren je kontakt sa navedenim igračem i njegovim klubom. Sa FK Crvena zvezda je veoma brzo postignut dogovor o načinu i uslovima pozajmice igrača na šest meseci. Posle toga, ostvaren je kontakt i sa Jovanovićem. I pored izražene volje i obostranog interesa, nismo uspeli da se usuglasimo i postignemo konačni dogovor o angažovanju. Međutim, u večernjim satima igrač je izrazio spremnost da prihvati ponuđene uslove i potpiše ugovor na šest meseci, posle čega se odmah pristupilo proceduri potpisivanja ugovora. Ugovor o ustupanju od strane FK Crvena zvezda odmah je potpisan i overen - saopštio je Miranović, a prenose Vijesti.

Međutim, Jovanović je ipak promenio mišlenje i ostao da se bori za mesto u Crvenoj zvezdi.

- Kada je pripremljeni ugovor sa igračem, u skladu sa postignutim dogovorom, prosleđen Jovanoviću na potpis, pred sam kraj završetka prelaznog roka u ponoć, umesto potpisanog ugovora, na naše veliko iznenađenje, stigao je odgovor da ne želi da potpiše ugovor, jer, prema njegovim rečima, nije uspeo da se usaglasi sa svojim klubom oko izmirenja dugova". Na kraju ovim putem, i pored svega, želimo da izrazimo veliku zahvalnost FK Crvena zvezda na spremnosti da nam izađe u susret, a igraču Jovanoviću u narednom periodu dobre igre i uspeh u klubu, kao i reprezentaciji Crne Gore - kaže se u saopštenju Miranovića.

(Telegraf.rs/ Izvor: Vijesti.me / Foto: Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kide

    23. februar 2013 | 21:03

    Ovaj jos pare trazi.pa ti si bre alkos obican.ti bi trebo da igras godinu dana za dz sta si uradio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA