OVO SIGURNO NISTE VIDELI: Neverovatan badminton poen! (VIDEO)

Dvojica očigledno profesionalnih badminton igrača odigrali su savršen poen, u kojem su razmenili čak 30 udaraca, od kojih je najlepši bio upravo onaj poslednji

  • 1

Badminton uopšte nije toliko praćen sport, ali kada vidimo poene kao što je ovaj koji sledi, "rođak tenisa" mogao bi da se okarakteriše kao jedan od najatraktivnijih sportova.

Igra se sa manjim reketima nego u tenisu, "loptica" podseća na indijansku kapu, leti mnogo sporije od drugih loptica, ali zato igrači znaju razne poteze koji mogu da izgledaju vrlo zahtevno, ali i prelepo na terenu.

Jedan od najlepših poena odigrala su dvojica nepoznatih igrača, koji su razmenili čak 30 udaraca u jednom poenu, nekoliko smečeva, "slajsova", ali i dva "upijača" na pod kako bi se spasio poen. Drugi je bio presudan, jer je igrač u crnoj majici namestio protivniku lopticu na smeč, a onda se uzdigao, postavio reket i osvojio poen dok je bio na zemlji!

Zaista neverovatan poen. Zamislite da imamo i jednog Novaka Đokovića u badmintnu, te da ovakve poene gledamo svaki dan?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    25. februar 2017 | 21:20

    Badmintonska loptica je zvanicno najbrza lopta/loptica/rekvizit nasvetu. Pogledajte rezultate i Ginisovu knjigu rekorda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA