Juniori Zvezde na fajnal-foru Evrolige

"Crveno-beli" su sve rivale pobeđivali u proseku sa 36 poena razlike na kvalifikacionom juniorskom turniru i ostvarili plasman na završni turnir

  • 2

Juniorska ekipa KK Crvena zvezda Telekom, koju predvodi Slobodan Klip, plasirala se na završni juniorski turnir, koji će biti odigran u Londonu (9-12. maj) u sklopu fajnal-fora Evrolige.

Zvezda je u finalu kvalifikacionog turnira u hali "Basket siti" okončala dominantan nastup na ovom turniru ubedljivom pobedom nad Mega Vizurom - 88:56.

Koliko je Zvezda bila ubedljiva tokom trodnevnog takmičenja dovoljno govori podatak da je prosečno rivale pobeđivala sa 36,4 poena razlike.

Treće mesto na ovom turniru osvojio je francuski INSEP pobedivši Partizan 79:71, a peto mesto pripalo je italijanskom De Longiju, koji je savladao Cedevitu 67:58. Finalni turnir, na kojem će učestvovati osam najboljih mladih ekipa, održaće se od 9. do 12. maja u Londonu, kada će biti održan i fajnal-for za seniore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UrosBg

    24. februar 2013 | 16:55

    Bravo deco!!! Cestitke na velikom uspehu i odlicnim igrama tokom celog turnira. Zvezda i vise nego dominantno osvojila ovaj turnir i verujem da ce nas na pravi nacin predstavljati u Londonu. Cestitke i trenerima koji su napravili odlican posao. http://hoopsuniverse.net

  • Mik

    24. februar 2013 | 17:55

    Vidim ja da će nam Grobari gledati u leđa neko vreme. Ali dobro,imaju oni košarkašice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA