NBA: Peković odličan, Brajant isprozivao vlasnika Dalasa (VIDEO)

Crnogorski reprezentativac postigao 21 poen u porazu Minesote od Golden stejta (100:99), Kobi odgovorio vlasniku Meveriksa Marku Kjubanu na prozivke ubacivši 38 koševa

  • 0

Košarkaši Minesota Timbervulvsa doživeli su poraz na domaćem terenu (100:99) od ekipe Golden stejta, a crnogorski reprezentativac Nikola Peković prikazao je još jednu odličnu igru dostojnu zvezde NBA lige.

Pekmen je ubacio 21 poen, ali uz samo dva skoka. Odlični Španac Riki Rubio imao je 16 poena i 11 asistencija, a Andrej Kirilenko je dodao 14 koševa.

Ipak, to nije bilo dovoljno da se pobedi Golden stejt, iako je Minesota imala poslednji napad na meču koji nije realizovao.

Zanimljiv meč odigran je u Dalasu gde su Lejkersi pobedili domaći tim sa 103:99. Uvertiru meča napravio je vlasnik Dalasa, kontroverzni i prebogati Mark Kjuban, koji je ušao u mali "rat" sa zvezdom Los Anđeles Lejkersa Kobijem Brajantom.

Naime, neposredno pred susret Dalasa i Lejkersa, Kjuban je poručio da bi Lejkersi morali da otpuste Kobija Brajanta koji ima visoku platu i koji će, po mišljenju Marka Kjubana, bespotrebno zaraditi 30 miliona sledeće sezone i tako postati drugi igrač u istoriji koji je uzeo toliko "zelenih novčanica" za jednu sezonu, odmah iza Majkla Džordana.

Ova izjava kao da je inspirisala Kobija Brajanta, koji je bukvalno "izgoreo" na terenu Amerikan Erlajns Centra i bukvalno "spalio" Dalas sasuvši im čak 38 poena. Nakon meča, Brajant je putem "Tvitera" odlučio da kratko replicira Kjubanu napisavši:

- Otpusti ovo - napisao je Kobi, misleći na svoj fenomelani performans u kojem je, pored mora poena, uhvatio i 12 lopti i podelio još sedam asistencija.

NBA rezultati:

LA Lejkers - Dalas 103:99

Minesota - Golden stejt 99:100

Klivlend - Majami 105:109

Sakramento - Nju Orleans 95:110

Memfis - Bruklin 76:72

Filadelfija - Njujork 93:99

San Antonio - Finiks 97:87

Boston - Portland 86:92

Čikago - Oklahoma 72:102

Pogledajte Top 10 poteza prethodne večeri:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA