Daudi sad problem ugovor!

Taman što su lekari utvrdili da Nigerijac može da igra, pojavio se problem sertifikata koji nije na vreme stigao iz bivšeg kluba Kalmara

  • 0

Fudbalski klub Crvena zvezda nikad se nije tako namučio da angažuje nekog igrača kao što je to slučaj sa Nigerijcem Abiolom Daudom. Pošto su lekari utvrdili da je zdrav i da može da igra, pojavio se problem sa sertifikatom koji nije na vreme stigao iz Švedske, prenose "Večernje novosti".

Ponedeljak je dan de pošto se čeka odgovor FIFA na zahtev za naknadnu registraciju. Ali ispada da je sporan i ugovor doskorašnjeg igrača švedskog Kalmara, pošto u pojedinim klupskim strukturama vlada mišljenje da je Daudina godišnja plata od 300.000 evra previše za Zvezdu.

Pitanje Zvezdine spremnosti da angažuje Daudu postavio je i menadžer igrača Patrik Merk, ali sportski direktor beogradskog kluba Zoran Stojadinović odbacuje takve navode.

- Ovde se apsolutno radi o problemu s papirima i nije tačno da smo odustali od Daude. Ako sva neophodna dokumentacija stigne tokom narednih dana i FIFA odobri da ga registrujemo, on će igrati za Zvezdu - tvrdi Stojadinović.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA