SKUPŠTINA PARTIZANA: Ima li Đurić zaista podršku?

Redovna Skupština FK Partizan biće održana u ponedeljak. Srpsku javnost najviše interesuje da li će se na sastanku glasati o poverenju sadašnjem predsedniku

  • 0
Dragan Đurić Foto: Marko Todorović

Redovna Skupština FK Partizan biće održana u ponedeljak, a srpsku javnost i dalje interesuje hoće li se u "Zemunelu" dogoditi puč. Ostanak ili odlazak Dragana Đurića, aktuelnog predsednika "crno-belih", apsolutan je prioritet sastanka. Bar za navijače...

Međutim, iako ima opoziciju, Đurić bezbrižno čeka sastanak i nema previše razloga da brine za poziciju.

- Mirno se spremamo za godišnju Skupštinu i ne mislim da će biti bilo čega osim tačaka dnevnog reda koje su programom predviđene - rekao je Đurić.

Dugogodišnji cilj opozicije sadašnjem predsedniku je da mu u Humskoj vide leđa. Prošle godine je bilo glasina da će se organizovati izborna skupština, ali se ona zbog manjka "potpisa" za zakazivanje nije održala.

"Otrovne strelice" na relaciji Đurić-Bjeković jesu očekivani scenario, ali deluje da osim individualnog nezadovoljstva u delu sastanka "pod razno" neće biti ničega spektakularnog. Ukoliko izostane rasprava o (ne)poverenju sadašnjem predsedniku, sastanak će biti manje-više protokolaran.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA