VENGER: Možemo do drugog mesta!

 
  • 0

"Ne bih rekao da ćemo se boriti za četvrto mesto i da nemamo šanse za više. Možemo da stignemo i Siti, mogla bi to da bude neizvesna borba do kraja", kaže trener Arsenala

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je danas da njegov tim u poslednjih 11 kola Premijer lige može da prestigne Totenhem i Čelsi, pa i da se upusti u borbu za drugo mesto sa Mančester sitijem.

- Nisam siguran da ćemo se samo boriti za četvrto mesto sa Totenhemom i da su ostala mesta nedostižna. Možemo da stignemo i Siti, mogla bi to da bude neizvesna borba do kraja- rekao je Venger za engleske medije.

"Tobdžije" su trijumfom protiv Aston Vile (2:1) vezali tri pobede u prvenstvu, ali ono što navijače zabrinjava su porazi od Bajerna u prvom meču osmine finala LŠ i eliminacija od Blekburna u FA kupu.

Arsenal se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli sa devet bodova manje od drugoplasiranog Sitija, odnosno ima 21 bod zaostatka u odnosu na vodeći Mančester junajted.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA