MARADONA: I dalje sam najbolji svih vremena! (VIDEO)

Slavni Argentinac posle mnogo godina po prvi put u Italiji da bi razrešio probleme sa poreskim vlastima, a neizbežna su bila pitanja ko je najbolji fudbaler u istoriji

  • 0

Slavni Argentinac Dijego Maradona doputovao je u ponedeljak u Italiju, kako bi rešio probleme sa poreskim vlastima koje ga terete za dug od oko 40 miliona evra. Originalno, dug za neplaćeni porez u vreme dok je nosio dres Napolija od 1984. do 1991. bio je mnogo manji, ali kamate su ga tokom proteklih godina višestruko uvećale.

- Nikog nisam ubio. Verujem u ljude koji su potpisivali ranije sve umesto mene, jer nisam bio s njima u prostorijama tada. Zaista ne razumem zbog čega italijanski pravosudni sistem zahteva od mene toliku sumu - rekao je Maradona kada je stigao u Napulj.

Njegov dolazak izveo je hiljade ljudi na ulice, a neizbežno je bilo da mu novinari postave pitanja o tome ko je najveći svih vremena − Maradona, Pele ili Mesi.

- Mesi je veliki igrač i ne volim poređenja sa njim. Volim kada me porede sa Peleom. U svakom slučaju ja sam najbolji. Mesi mora da osvoji Svetsko prvenstvo sa Argentinom da bi me nadmašio, a to neće biti lako - ocenio je nekada najbolji fudbaler sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA