ŠOŠKIĆ: Partizan nije mlekara!

- Mi ne vršimo teror kako neki kažu. Možda onaj sportski zbog titula u fudbalu, košarci, rukometu, ženskoj košarci, da ne pričam o vaterpolu - rekao je proslavljeni golman "crno-belih"

  • 1

Legenda Partizana Milutin Šoškić izrazio je na redovnoj Skupštini nezadovoljstvo provlačenjem kluba po medijima u negativnom kontekstu.

- Partizan nije mlekara. To je jak klub koji stvara bisere od igrača. Mi ne vršimo teror kako neki kažu. Možda onaj sportski zbog titula u fudbalu, košarci, rukometu, ženskoj košarci, da ne pričam o vaterpolu. Ne mora da se navija za Partizan, ali ovaj klub predstavlja nešto - rekao je Šoškić.

Proslavljeni golman je pozvao medije da budu objektivniji u svojim izveštajima i potom objasnio istorijske činjenice u vezi sa nastankom kluba.

- Partizan nije osnovo Tuđman, on je tada bio kaplar. I nije nam on dao boje, nego smo ih dobili od Juvenutsa posle prijateljskog meča - rekao je čuveni bivši fudbaler "crno-belih".

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gane

    25. februar 2013 | 21:36

    glavom I bradom franjo....eno ga visi im na zidu u humskoj...ustase su to..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA