Galatasaraj gubio 2:0, a onda preokrenuo uz golčinu Snajdera! (VIDEO)

Posle vrlo smešnog autogola i gola sa penala, Orduspor na "Turk Telekom areni" do 58. minuta vodio sa dva gola prednosti, a zatim usledila četiri gola domaćih od kojih nijedan nije postigao Didije Drogba

  • 0

Umalo da na "Turk Telekom areni" ekipa koja se grčevito bori za opstanak iznenadi "drim tim" Galatasaraja!

Didije Drogba, Snajder, Fernando Muslera, Burak Jilmaz, Emanuel Ebue i ostali na jednoj strani, a Ektor Kuper i "mali" Orduspor na drugoj... Autsajderi su bili na samo pola sata udaljeni od velike pobede, vodili su 2:0 i dobro se držali, ali je onda golčina koju je postigao Vesli Snajder sve preokrenula.

Poveli su krajnje neverovatno, pošto je golman Muslera hteo da ispuca loptu i pogodio je svog saigrača Inana u nogu, a lopta se neverovatnom putanjom odbila preko Muslere u Galatin gol!

To jeste bio slučajan gol koji je Ordusporu doneo veliku radost, ali tu nije bio kraj malerima domaćih fudbalera. Lopta je pogodila Hakana Baltu u ruku pred njegovim golom, a nekadašnji napadač upravo Galate Bogdan Stanku bio je precizan sa bele tačke za neverovatnih 0:2 u Istanbulu.

Galatasaraj nema bezveze nadimak "lavovi", pa je sasvim logično da se nisu predali i krenuli su u trk za preokretom koji je počeo u 58. minutu, kada je Vesli Snajder golčinom sa dvadesetak metara upisao prvi pogodak u dresu turskog tima.

Bilo je logično da tada proradi i prvi strelac Lige šampiona Burak Jilmazpa je za dva minuta dva puta pogodio mrežu i doneo preokret! Konačnih 4:2 za domaće i iskupljenje za "svoj" autogol postavio je Inan sjajnim udarcem sa dvadesetak metara.

Galata sada ima šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog večitog rivala Fenerbahče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA