Humanitarni turnir za bivšeg fudbalera Partizana koji je u kolicima

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog i Partizana Nemanja Ćurić (27) posle saobraćajne nesreće ostao je u kolicima. Šanse za njegov oporavak su velike, ali za operacije u Beču njegova porodica nije u mogućnosti da obezbedi sredstva

  • 1

Visoka škola strukovnih studija Akademija fudbala Beograd organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu pod nazivom ”Igrajmo za Nemanju”.

Nemanja Ćurić (27 godina) iz Nove Gajdobre, koji je i sam bivši fudbaler (Čukarički, Partizan), posle saobraćajne nesreće ostao je u kolicima. Međutim, šanse za njegov oporavak su velike, ali za operacije u Beču njegova porodica nije u mogućnosti da obezbedi sredstva.

Svi zainteresovani za učešće na turniru koji će biti odigran u periodu od 7. marta do 9. marta u balonu ”Panda”, Lješka ulica br. 82 (dvorište srednje hemijske škole) na Banovom Brdu mogu da u daljem tekstu pogledaju osnovne informacije, a za više informacija da se jave na broj telefona 064 412 65 76.

Na turniru će učestvovati 20 ekipa smeštenih u četiri grupe po pet timova. Svaka ekipa može da broji 10 igrača (5+1+4 izmene)

Po završetku grupne faze u kojoj će se igrati ‘Svako sa svakim’ dve najbolje plasirane ekipe iz svake grupe idu dalje u 1/4 finala.

- Kotizacija je 50 evra (devizni račun) ili u dinarskoj protivvrednosti i uplaćuje se na žiro račun koji je otvoren za pomoć Nemanji Ćuriću. Ekipa koja dostavi dokaz o uplati do 5. marta stiče pravo na žrebanje. Ceo turnir će biti medijski propraćen, a za sve ekipe su obezbeđene zahvalnice, dok je za pobednika obezbeđen pehar, koji će uručiti Nemanja, kojem je cela ova humanitarna akcija namenjena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana Lacmanović

    27. mart 2013 | 08:01

    Nemanja,gledala sam prilog o tebi i malo je reći da izazivaš divljenje kod ljudi.Žao mi je što nisam u mogućnosti da ti novčano pomognem,ali mogu bar pdrškom.Neka ti Bog pomogne da ponovo prohodaš.Život je neprekidna borba,za ovo ili ono.Samo ostani takav kakav si,ostalo će doći.Moliću svemoćnog sveca čudotvorca Sv.Vasilija Ostroškog da te vrati u stanje pre nesreće, da ponovo ideš na teren.Puno sreće prvenstveno tebi i tvojoj hrabroj majci i bratu želi Svetlana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA