JANKOVIĆ: Smanjenje plata ne utiče na moje igrače! (VIDEO)

Šef struke "crveno-belih" ocenio da fudbaleri željno očekuju nastavak sezone i da najavljena revizija ugovora ne može da utiče na njih

  • 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da njegovi izabranici nestrpljivo čekaju start prolećnog dela sezone i utakmicu protiv ivanjičkog Javora.

- Želimo da pobedom uđemo u prolećni deo sezone i da vratimo međusobno poverenje. Dosta smo radili na pripremema, a prijateljske utakmice to su i pokazale. Svi igrači su zdravi i spremni da se bore - izjavio je Janković na konferenciji za medije na "Marakani".

Janković veruje da će Ivanjičani odigrati oprezno, s prvenstvenim ciljem da ostanu neporaženi na "Marakani".

- Ostali su bez dva bitna igrača, izmenili su organizaciju igre, ali mi imamo sve informacije o tome. Dešavalo se i ranije da Javor odnosi bodove sa "Marakane", ali to ne menja ništa. Poštujemo ih, međutim, sutra izlazimo na teren da pobedimo - poručio je Janković, dodajući da su svi svesni teške materijalne situacije u klubu.

- Najavljena revizija ugovora ne može da utiče na igrače, fokusirani smo na teren. Takođe smo svesni da se uspeh na terenu ne meri novcem. Želimo pobedu u ovom trenutku kada je Crvena zvezda u finansijskoj krizi - kazao je Janković, navodeći da kod igrača vidi napredak i na fizičkom i na psihološkom planu.

Kapiten Nenad Milijaš ponovio je da je tim dobro radio na pripremama i Turskoj i da su to pokazale i prijateljske utakmice.

- Svi smo zdravi, što je najvažnije, i idemo na pobedu - poručio je Milijaš.

Utakmica između Crvene zvezde i Javora igra se u sredu na "Marakani" od 18.30 sati.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA