BATALIO GLUMU I PENZIJU: Kerju stigao u Inter za 300.000 evra

"Neroazuri" su posle povrede Dijega Milita morali brzo da reaguju i nađu adekvatnu zamenu, pa su angažovali 33-godišnjeg napadača koji se oprostio od fudbala prošlog leta

  • 0

Inter je ostao bez Dijega Milita, pa je morao da rupu u napadu zakrpi na bilo koji način. "Sreću" su pronašli u igraču koji se oprostio od fudbala! Novi golgeter "neroazura" je 33-godišnji Džon Kerju, koji se prošlog leta oprostio od fudbala i posvetio se snimanju reklama i filmova.

Kerju je potpisao ugovor sa Interom na četiri meseca, tj. do kraja sezone i za taj period će inkasirati 300.000 evra.

Čisto podsećanja radi, Inter se našao u velikom problemu sa napadačima jer su ostali bez prvog pika za napad, Dijega Milita, koji je završio sezonu posle teške povrede.

- Spreman sam i dobro se osećam. Prethodnih šest meseci nisam imao klub, ali sam trenirao. Takođe, snimio sam i film, a dosta sam i putovao. Nisam očekivao poziv Intera, ali eto, ovo je još jedan dokaz da je život pun iznenađenja - kazao je Kerju italijanskim medijima.

Posle tog nemilog događaja izbor je spao na Antonija Kasana, koji je apsolutno van forme i Rodriga Palasija, koji ipak nije klasični egzekutor. Uz to, Inter je u januaru pozajmio Atalanti talentovanog Hrvata Marka Livaju koji je, da stvari budu gore, već postigao dva gola za tim iz Bergama.

Prelazni rok je odavno završen, pa je Inter morao da se snalazi sa slobodnim igračima. Pre Kerjua su hteli Milana Baroša, koji je odbio i vratio se u Češku gde igra za Banjik iz Ostrave. Odbio ih je i penzionisani Rud Van Nistelroj, pa su morali da se zadovolje Norvežaninom.

Ostaje još samo da Kerju prođe lekarske preglede, da se vidi u kakvom je fizičkom stanju i da potpiše ugovor. Norvežanin će biti privremeno rešenje do leta, kada će Morati pokušati da kupi Rodriga iz Benfike i Ikardija iz Sampdorije.

Kerju je u svojoj karijeri odigrao 444 meča i postigao 155 golova, a već je igrao u Seriji A, kada je u sezoni 2003/2004 igrao kao pozajmljen igrač u Romi gde je na ukupno 26 mečeva u italijanskom šampionatu i Evropi postigao sedam golova.

Najveći deo svoje karijere proveo je u Aston Vili, gde je bio od 2007. do 2011. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA